Adrián Hoteles Jardines De Nivaria – Tenerife – TUI Last Minute

Ga voor minstens 5 dagen op reis naar het mooie 9.4 in Tenerife. Geniet er van een 5 sterren verblijf in het Adrián Hoteles Jardines De Nivaria hotel.

Artikelnummer: 56c82ccd658e Categorie: Tag:

Beschrijving

Dit prachtige hotel is een oase van rust, luxe en elegantie. Vele gasten komen hier jaarlijks terug voor de uitstekende keuken en de vriendelijke en persoonlijke service. Andere troeven zijn de grote tuinen, de zwembaden, de gezellige en luxueuze kamers en het spacentrum waar alle stress van je schouders glijdt… In de zomer van 2016 werden alle kamers, de zwembaden, de restaurants en het spacentrum vernieuwd. Door de grote populariteit van dit hotel is het aan te raden vroeg te boeken!

Adrián Hoteles Jardines De Nivaria – Tenerife – Bezienwaardigheden

Een last minute naar Tenerife, Ontbijt in 9.4 vinden wij persoonlijk een echte aanrader. Wie er naar toe gaat, gaat het best voor 5 dagen. Dan heb je de tijd om de regio te leren kennen en voldoende te ontspannen tussendoor. Gezellige restaurantjes, leuke straatjes, … voldoende wandelplezier!

Deze regio is ideaal voor wie nog zin heeft in een last minute.

Adrián Hoteles Jardines De Nivaria: Ideaal als last minute

In deze regio raden wij het volgende hotel met veel plezier aan: Adrián Hoteles Jardines De Nivaria. Dit TUI hotel wordt erg vaak gekozen door mensen die reizen met TUI. Het eten krijgt er een echt goede score. Ook de service en de vriendelijkheid van het personeel is er een enorme troef! Je kunt er genieten van . Kortom, Adrián Hoteles Jardines De Nivaria is een erg aantrekkelijk 5 sterren hotel. TUI zelf geeft dit hotel een score van Spanje.

Waarom reizen met TUI?

Reizen met TUI is echt wel een goed idee! Alles wordt voor jou geregeld, zalig toch? Geen zorgen aan je hoofd om op reis te vertrekken. Het enige wat je uiteraard moet doen is de reis betalen. Maar daarna dus geen kopzorgen meer!

Het mooiste aan reizen met TUI is dat al hun hotels & vakanties geregeld getest worden. Voldoet het Adrián Hoteles Jardines De Nivaria hotel nog aan de strenge voorwaarden waaraan ze moeten voldoen? Kortom, als TUI zegt dat je bijvoorbeeld in een 5 sterren hotel zit, dan mag je er echt zeker van zijn dat dit klopt.

De prijs voor 5 dagen in het Adrián Hoteles Jardines De Nivaria hotel komt gemiddeld uit op € 929.00. Echter zijn er ook prijzen beschikbaar voor wie minder of meer dagen wenst te gaan. Alles hangt uiteraard af van de datum waarop je deze reis boekt. Dit kun je meteen bekijken door te klikken op de knop hieronder. Veel reisplezier in Costa Adeje!

Bekijk Vertrekdata & Prijzen »

Extra informatie

Land

Stad

Regio

Voorbeeld Duur

Sterren

Verblijf

Voorbeeld Prijs