TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh – Tui Last Minutes

999,00

Artikelnummer: 16691 Categorie:

Beschrijving

Boek een last minute reis naar TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh gelegen in Nabq Bay, Sharm El Sheikh in . Dit is een 5-sterrenhotel. Een vliegvakantie die TUI aanbiedt en die echt wel aan te raden is.

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh

Dankzij de vele ontspanningsfaciliteiten en voorzieningen is dit de perfecte ‘all together’ club voor een vakantie als koppel of met de hele familie. De uitgebreide All Inclusive formule zorgt er bovendien voor dat je een ruime keuze hebt aan maaltijden. Dit hotel ligt direct aan het brede, lange zand- en kiezelstrand dat lichtjes naar beneden afloopt. Bij eb ligt het koraalrif vrij, bij vloed is het met ongeveer 50 cm water bedekt tot de rifrand. Vanaf deze rand gaat de zeebodem loodrecht naar beneden. Een 240 m lange steiger loopt in zee, je kan het water in via laddertjes. Waterschoenen zijn aan te raden.TUI
BEKIJK DIT HOTEL »

TUI Last Minutes & Vliegvakanties

TUI behoort tot dezelfde groep als Sunjets en was vroeger beter bekend onder de naam Jetair. Wie reeds met TUI gereisd heeft weet dat deze reisorganisatie garant staat voor kwaliteit! Wie wil reizen zonder zorgen is aan het juiste adres bij hen. TUI biedt vliegvakanties aan voordelige prijzen. Deze worden steeds gescreend door het TUI personeel alvorens ze deze hotels aanbieden op hun website.

TUI MAGIC LIFE Sharm El Sheikh is een erg populair TUI Last Minute hotel. Wacht dus niet en boek meteen dit hotel.

BEKIJK DE LAST MINUTES VAN DIT HOTEL »

Bekijk de prijzen hierboven

Extra informatie

Land

Regio

Stad